zaterdag 4 oktober 2014

Olé...Olé

Enkele weken geleden kon ik een super stofke van Mis en plis op de kop tikken op mon depot! Ik was zo blij met mijn stofje en wist onmiddellijk dat ik er een Ole (patroon van Zonen09 die je hier kan vinden) mee wou maken. Ik gebruikte gele tricot als voering en gele kamsnaps zodat hij  omkeerbaar is! Zoals je op de foto's ziet was mijn model zeer tevreden ...
20 opmerkingen:

 1. Mooi!!!! Zalig stofje hé, ik maakte er enkele weken geleden ook een olé mee, maar dan met blauwe tricot :-) (http://luckymieke.blogspot.be/2014/09/streepjes.html)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer mooie Ole ! En leuke kleurcombinatie !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Door deze Ole te zien, begint dat hier te kriebelen om ook ene te maken voor m'n zoontje :-) Maar ben een beginnende naaister en dus beke schrik... maar het omkeerbare spreekt me wel aan! 2 gilets voor 1 :-) Héél mooi stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zeker eens de sprong wagen hoor, de beschrijving is heel duidelijk en zeker te doen voor een beginnende naaister , veel succes!

   Verwijderen
 4. Kei mooie stofcombinatie! Zeer leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een stof, en geweldig schoon in combinatie met dat geel. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begrijp wel dat je model tevreden is! Erg mooie stof, kleurcombinatie en die kamsnaps erbij zijn helemaal perfect.
  Zie regelmatig patronen van de zonen09 voorbij komen, hoe vind jij de maten vallen/hoe is de pasvorm? Moet je veel aanpassen aan het patroon om het passend te maken voor je kids?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mijn kindjes zijn smal dus ik vind die patroontjes perfect passend, van de Ole en de Theo maak ik trouwens telkens het smal model en moet ik nooit iets aanpassen, groetjes

   Verwijderen