woensdag 22 oktober 2014

Dag 3 KCW: Dino Theo

Na het vloeken en tornen van gisteren, ging het vandaag een stuk vlotter. Mijn dino Theo is af... Het patroon  is Theo uit de zonen09 collectie. Ik val in herhaling maar voor mijn zijn dit de schoonste en coolste patronen voor jongens. De werkbeschrijving is duidelijk en zeker niet beknopt, en de maten vallen gewoon perfect. Er word zelfs rekening gehouden met smalle kindjes waarvoor er smalle maatjes gemaakt werden!!! Wat wil een mens nog meer :-)
Ik gebruikte dinostof van Timeless Treasures die ik bij bambiblauw kocht. Voor het hemdje koos ik de retrokraag, ik hou nl. van dat tikkeltje retro. Ik gebruikte donkerbruine kamsnaps omdat Kelyan anders zelf zijn hemd niet aan en uit kan doen , dus voor zijn gemak en ook voor het mijne ( knoopsgaten maken en knopen innaaien behoren NIET tot mijn favoriet).Het hemdje en kroon voor zijn verjaardag liggen klaar en nu nog wachten op zijn Dino feestje ...Aan zijn snoetje te zien hoef ik jullie niet te vertellen dat hij zijn hemdje het mooiste hemdje vond van al zijn hemdjes! Er volgde een dikke knuffel en :" Mama, jij bent de beste mama van heel de werdbol" ( smelt...)

11 opmerkingen:

 1. Het is echt zo schoon! En wanneer ze spontaan van liefste mama doen dan mag je jezelf wel een serieus schouderklopke geven é. Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel tof! Ik denk dat ik toch ook voor een hemdje ga met mijn dinostof ;) Je hebt me overtuigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel leuk hemdje, en met de kroon erbij helemaal af !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi verjaardagshemdje, ik kan geloven dat hij superblij was!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik maakte een bijna identiek hemdje. Ik vond de stof op het eerste gezicht niet direct mooi, maar het werd een prachtig hemdje. Dat van jou ook! En fijn als ze zo stralen :-) (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo! Die is klaar voor de verjaardag! Ziet er te gek uit met dat stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn zoontje is ook gek op dit stofje, ik maakte er een Gingerbread mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is amazing! I would love to email you about my next pattern tour but can't find any email. Please can you email me - laura@titchythreads.com

  BeantwoordenVerwijderen