zaterdag 16 augustus 2014

Mijn naaikamer

Als ik soms blogs lees en kijk naar al het moois die er op blogland word gemaakt , vraag ik me soms af of stel ik me soms voor hoe jullie naaihoekje er uit ziet, ik ben heel nieuwsgierig :-)
Vandaar dat ik deze foto's eventjes op mijn blog zet, gewoon om de nieuwsgierige mensen zoals ik een beeld te geven wat mijn lievelingsplekje in ons huis is ...mijn naaikamertje.
Ik hou van felle kleurtjes en dat is er aan te merken , denk ik . De kast vond ik in de kringloopwinkel en die verfde ik in appelgroen, de planken heb ik bekleed met roze vichy tafelzeil,  de tafels komen van Ikea en zijn ook bekleed met vichy groene tafelzeil.





15 opmerkingen:

 1. Heel leuk je naaikamertje mijn naaikamer is nog niet klaar en zal nog eventjes duren de muren zijn nog wit alles moet nog geverfd worden maar ik heb een kamertje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mercikes, en een naaikamertje hebben is ook al veel he :-)

   Verwijderen
 2. Wat een mooie kleur- en meubelcombinaties! <3 de geverfde kast.
  Ik heb toevallig deze week geblogd over mijn naairuimte:
  http://querida-jotixa.blogspot.be/2014/08/kom-binnen.html
  Liefs Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel leuk kamertje, wat kleur mag wel in een naaikamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Ik reserveerde een plaatsje naast de pc voor mijn naaimachine. Geen aparte kamer, maar wel een plaatsje dus. Ik blogde er een tijd terug over. Maar ik droom wel van een eigen naaikamer en de jouwe is geweldig, heel veel naaiplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb geen "eigen" hoekje, en naai altijd aan de keukentafel :-) Jouw foto's zijn jaloersmakend, ooit wil ik dit ook! (De zolder zal hiervoor klaargemaakt worden maar de timing werd nog niet gedefinieerd :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk kamertje! en fijn zeg, zo'n kast waar alles netjes in kan! Benieuwd waar en hoe je de stofjes bewaard, vind ik altijd het lastigst om dat 'opgeruimd' te houden....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel mooi kamertje.Hier een muur in de veranda maar ooit als mijn tiener uit huis gaat en ik hoop dat dit nog vele jaren mag duren palm ik haar kamer in

  BeantwoordenVerwijderen