zaterdag 15 november 2014

Een dino feest voor Kelyan

Kelyan werd 6 en hij wou een dino feest. ik was al een tijdje in de weer om alles op tijd voor het feestje klaar te hebben ... en het is ons gelukt ! Ik had al een dino Theo , een  dino kroon en een Cisse gemaakt die perfect bij elkaar pasten, dus de outfit zat goed. 
Voor de uitnodigingen gebruikten we dezelfde print , als het dinostof van Timeless treasures , die we bij bambiblauw kochten als achtergrond. We maakten dino koekjes en een dino taart. En we recycleerden ook nog oude  confituurpotten om er allerlei lekkers in te stoppen.  Natuurlijk konden de kindjes niet met lege handen naar huis dus kregen ze een leuk zakje met koekjes , snoepjes en een foto van het feest mee naar huis! Het was druk met zo'n 11-tal 5-6 jarigen in huis maar  Kelyan heeft zo genoten van zijn feestje dat het al die drukte zeker waard was. 

De dino uitsteekvormen heb ik bij Dille en Camille gekocht.De dino's werden met de lijmpistool op de deksels gekleefd en dan werd het geheel met universele primer met  de spuitbus gespoten. Na het drogen werden alles in het muntgroen gespoten.
de gekke bekken foto

6 opmerkingen:

 1. Zo grappige dino's op die potjes en die kandelaar op de taart is te gek! Knappe outfit in een knap geheel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwel leuk gedaan! Hier ook een Dinofan, misschien leuk idee voor Zijne 4e verjaardag. Van waar heb je die dinobakvormen? Zo cool en simpel tegelijk :-) En hoe heb je die confituurpotten gedaan? Dino's geschilderd en vastgelijmd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De dino uitsteekvormen heb ik gekocht bij dille en kamille en heb ik gebruikt voor de koekjes en de suikerpasta op de cake.

   Verwijderen
  2. Ik heb ze juist besteld via hun webshop, merci voor de tip! Ga ik m'n zoontje van 3,5 jaar eens mee verrassen si :-)

   Verwijderen