donderdag 19 juni 2014

Wedstrijd zonen 09

Deze wedstrijd daar wou ik nu toch wel eens aan meedoen hoor. En wat voor prijzen allemaal !
Voor het Theo patroon had ik al een leuk stofje klaar liggen van soft cactus, en het patroon had ik al netjes overgetekend en uitgesneden , dus ik kon meteen aan de slag. Ik koos voor de versie met korte mouwen , met retrokraag en met de hoekjes. Voor de hoekjes koos ik voor een effen oranje stof. Kelyan is 5,5 jaar en is nogal klein en smal, dus de smalle patroontjes van zonen 09 passen hem perfect, ik koos voor maatje 110. Ik ging aan de slag, en met zo'n overduidelijke uitleg bij het patroon was dat piece of cake :-)
Ik vond leuke oranje knoopjes met een wit randje die er perfect bij pasten.

Voor Ole vond ik mijn inspiratie en stofjes in de stoffenkamer, ik combineerde een koningsblauwe tricot (villa di roman) met een blauw en oranje gestreept tricot . Aan de ene kant waren het dikke  strepen en aan de andere kant dunne, dus perfect voor ons projectje.  Ik gebruikte oranje kamsnaps zodat mijn Ole ook perfect omkeerbaar was. Ik maakte opnieuw de smalle maat 110 en het zat Kelyan als gegoten. Het was een race tegen de tijd om op tijd klaar te zijn maar het is me gelukt ;-)
En ik ben heel fier op het resultaat, en nu duimen maar...
23 opmerkingen:

 1. Knap! Veel succes met de wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beiden zijn echt heel erg mooi! Ik ben onmiddellijk fan! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai heel mooi hoor en veel succes met de wedstrijd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Allebei!
  Veel succes met de wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allebei super maar het vestje vindik echt de max

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waw.. ik schiet in mijn kunnen nog zwaar te kort precies :) mooi hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je mag terecht trots zijn, zo mooi!!! Sas x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jouw Ole staat op blog mamasha :) En terecht! Een prachtexemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi allemaal
  Wij zijn een religieuze organisatie die leningen aan personen in nood maakt en de vreze Gods hebben. Wij maken ook investeringen in rendabele projecten. Je bent eerlijk; u moet de liquiditeit te betalen uw facturen, om uw eigen bedrijf te starten of om schulden te vereffenen. We zijn klaar om u te ontmoeten met de hulp van onze advocaten. Neem contact op met ons op via onze mail voor totale tevredenheid binnen 24 uur. Onze voorwaarden zijn zeer gunstig en u kan terugbetalen in 20 jaar met een jaarlijkse rente van 2 procent.

  Contacteer ons via E-mail: legalfinance85@gmail.com

  Het team van de 'Juridische Finance'

  Vriendelijke groeten

  BeantwoordenVerwijderen

 10. Ongelooflijk, maar waar God is altijd geweldig. Na een aantal releases van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening door een zeer vriendelijke dame. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met haar via e-mail naar: marilinetricha@mail.ru het biedt leningen van € 3.000 tot € 3.000.000 aan iedereen kunnen terugbetalen met rente tegen een laag tarief van 2 % twijfel er niet aan dat bericht. Dit is een perfecte werkelijkheid. Verspreid het woord aan vrienden en familie die in nood zijn.
  terugbetaling begint vijf maanden na ontvangst van uw krediet
  God zegene u.

  BeantwoordenVerwijderen