dinsdag 15 april 2014

Lekker zacht

Ik wou eens een mooi truitje maken ...ik vond het patroon in de ottobre 4/2013. Ik maakte de 110, maar kheb hem wel moeten versmallen en inkorten want was veeeeeel te groot, nochtans mijn oudste piraat is al 5,5 jaar, maar nogal een smalleke en kleintje :-)
Ik gebruikte Nicky velours en het kleur is petrol, lekker zacht. Ik heb hem bijna volledig met de overlock in elkaar gestoken. En de knoopjes ...die vind ik er perfect bij passen !


8 opmerkingen:

 1. Oh super mooi! Lijkt mij zalig om te dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi! Uit welke Ottobre komt het patroontje juist?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kzal straks eens kijken want zit nu in pretland met de kids, fun fun fun!

   Verwijderen
 3. Zo een zalig zacht truitje. Super!
  En hopelijk is het niet te druk in pretland want dan is de fun er snel af wegens te veel lawaai.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mercikes...en pretland was echt zalig, bijna geen volk :-)

   Verwijderen
 4. Zo mooi! Ik ben verzot op Nicky velours, heb een overlock maar weet niet goed hoe eraan te beginnen... Ik bedoel met de overlock zoveel mogelijk in elkaar naaien. Gaat dat dan niet heel erg rekken? En laten jullie de 4 naalden erin zitten? Bestaat er ergens een handleiding voor het verwerken van rekbare stoffen met een overlock? Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik mijn overlock echt dagelijks, en ik steek alles in elkaar in tricot of Nicky velours met de overlock. Ik gebruik ook altijd de 4 draden. Veel succes ermee...veel oefenen zou ik zeggen en dan komt alles wel goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen