zaterdag 19 oktober 2013

rokjes ...voor mezelf

Ik krijg veel de vraag: 'maak jij niks voor jezelf?. En ik antwoord dan bijna altijd:' zelden, geen tijd, eerst voor mijn 3 piraatjes.'
Ik had wel al stofjes liggen  voor eens een rokje te maken of een kleedje... maar het kwam er nooit niet van.
Eindelijk heb ik eens de tijd en goesting gevonden om eens iets voor mezelf te maken.Ik zag het niet zeggen om een rokje te maken met rits en paspel ,... ik ging voor een simpel a-lijn rokje ook van Mme Zsazsa...en ja gewoon met boordstof . Dat zit gewoon super gemakkelijk en is vlug gemaakt :-).
Al mijn stofjes komen uit de stoffenkamer...Ik spring daar toch wekelijks binnen en kom daar nooit met lege handen buiten.

5 opmerkingen:

 1. las jij het aandurft met boordband.... ikke ook, laten we een voorraad voor volgende zomer aanleggen :-) morgen stoffenspektakel in Brugge... het is dat de Stoffenkamer voor mij niet naast de deur is hé :-)
  sas x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. niemand die het ziet dat het met boordstof is, veel sneller gemaakt en dat zit als gegoten , zelfs als je wat meer eet :-)
   en volledig met de overlock gemaakt, alleen de biais onderaan is met de naaimachine.

   Verwijderen
 2. Dat eerste stofje is zoooo mooi!
  Herkenbare vraag en antwoord trouwens :-) Eerst voor de kindjes, dan voor mezelf... Toch al wel 1 rokje half afgewerkt liggen en ik kan er toch al wel niet meer in zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha...erg hé we kunnen naaien maar voor onszelf nemen we er de tijd niet voor. Kheb hier nog een patroontje voor een retro mantel en kleedje van Deer and Doe...patroon is al overgetekend, nu nog uit de stof knippen en ik kan aan de slag :-)

   Verwijderen
  2. binnen enkele weekjes kan je weer in je rokje...en tis voor een goed doel :-)
   spannend!!!

   Verwijderen